Tuin aanleg

Alles begint bij de
aanleg van uw tuin

Het aanleggen van een tuin is een vak apart. Een werkomschrijving of ontwerp is hierbij vaak leidend. Wij werken volgens een ontwerp of werkomschrijving en leggen uw droomtuin aan. Heeft u nog geen ontwerp? Dan denken wij graag met u mee over verzorgt één van onze partners dit onwerp.

Hovenier Verkade beschikt over juiste diploma’s en ervaring om ook uw tuindroom waar te kunnen maken Voor specialistische werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het afmonteren van elektra werken wij samen met vaste zakenpartners zodat u alleen ons als aanspreekpunt heeft. Dat is makkelijk en geeft u zekerheid.

Het aanleggen van tuinen en groenvoorzieningen betekent voor Hovenier Verkade dat wij alles regelen zodat u nergens aan hoeft te denken. Ongeacht welke werkzaamheden het betreft: grond- en rioleringswerken, drainage en beregening, beplanting tot en met de nazorg van de tuin.

Het gehele traject wordt in nauw overleg met u als klant realiseert en u wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen. Een vooraf overlegde offerte of een uurtarief is mogelijk. Zo weet u dat u ook op dat gebied niet voor verrassingen komt te staan.

Tuin aanleg mogelijkheden

Een kleine selectie van de werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren.

Bestrating

Een nieuwe tuin? Ik regel en plaats de bestrating zelf. Ook renovatie is mogelijk.

Houtwerk

Een schutting, beschoeiing of een hek? Hier heb ik ruime ervaring mee.

Beplanting

Samen de beplanting bepalen? Ik regel de beplanting en plaats het in de tuin.

Kunstgras

(Kunst)gras veld aanleggen zodat u altijd een strak veld heeft. Geen probleem.

Licht & electra

Een lichtplan hoort nu eenmaal bij een mooie tuin. Ik maak het graag in orde.

Vijvers

Ik leg ook vijvers en waterornamenten aan. Inclusief eventuele filters ect.

Gewoon lekker werken met je handen. En dan ook nog eens mijn klanten gelukkig maken met hun tuin. Wat wil je nog meer?

Matthijs Verkade, hovenier

Super blij!

We zijn super blij met het eindresultaat. Het is onze droomtuin geworden! Alles steeds in goed overleg en keurig gewerkt, iedere avond alles opgeruimd, erg fijn!

Fam. Eikendal

Nieuwerkerk aan den IJssel

Hij begreep mij

Hovenier Verkade heeft met mij het plan besproken over wat ik wilde. Ik wilde namelijk een bijenstal en een hek geplaatst hebben. Wat een tempo en met wat een gemak het dan gerealiseerd wordt. Alle respect hiervoor.

Astrid

Rotterdam

Weer vakwerk geleverd!

Voor de derde keer Matthijs ingehuurd en voor de derde keer hetzelfde resultaat: alles dik in orde!!.

Rene van der Sman

Capelle aan den Ijssel

Puik stukje werk

Voortuin/oprit laten renoveren door Hovenier Verkade. Ik vind dat Matthijs Verkade een puik stukje werk heeft geleverd, bedankt.

Rob Hakbijl

Capelle aan den IJssel

Vriendelijk advies

Matthijs gaf vriendelijk advies vanuit zijn expertise en liet ons heel vrij in het benoemen van onze eigen wensen. Deze nam hij serieus en dacht goed mee.Tijdens de klus werkte Matthijs heel netjes met professioneel gereedschap.

Fam Simons

Bergambacht

Aan iedereen aan te bevelen!

Matthijs komt afspraken na. Hij werkt rustig en goed. Hij overlegt waar nodig en als je iets extra vraagt is dat nooit teveel gevraagd. Al met al een hovenier die ik iedereen zou aanbevelen!

Ralph van Leijden

Rotterdam

Werkt zeer netjes!

Van een soort jungle naar een prachtige tuin. Matthijs is echt een top gozer! Zeer vriendelijk denk mee en staat altijd open voor wat aanpassingen ter plaatsen, werkt zeer netjes! Kortom als ik een hovenier nodig heb zal ik altijd hovenier verkade bellen!

Simon

Nieuwerkerk aan den IJssel

Zeker aan te bevelen!

Matthijs dacht goed met ons mee, gaf goede tips en maakte een goede offerte. Hij heeft de tuin betegeld, kunstgras gelegd en bloembakken gemaakt.

Fam. Leutscher

Capelle aan den IJssel