Tuin onderhoud

Alles begint bij de
onderhoud van uw tuin

Het onderhouden van een tuin is vaak een grote klus. Niet alleen moet u weten wanneer u wat moet snoeien, maar ook het aanvegen van de bladeren, het trekken van het onkruid en bijvoorbeeld het bemesten van uw grasveld zijn zaken die veel tijd en kennis vergen.

Laat uw tuinonderhoud eens uit handen nemen. U zult zien hoeveel tijd en energie het u bespaart!

Met meer dan 5 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen mogen wij wel zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in deze zaken. Wanneer wij uw tuinonderhoud uit handen nemen, ontzorgen wij u helemaal.

Het gehele jaar door wordt in nauw overleg met u als klant het tuinonderhoud gepleegd op de momenten die wij van te voren met u overleggen. U wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen en eventuele aanpassingen die nodig zijn. Een vooraf afgesproken prijs (prijsopgave) of een uurtarief is mogelijk. Zo weet u dat u ook op dat gebied niet voor verrassingen komt te staan.

Tuin onderhoud mogelijkheden

Een samenvatting van de werkzaamheden die ik voor u kan doen.

Snoeiwerk

Uw tuin netjes laten bijhouden? Dan regel ik graag het onderhoud voor u.

Bomen kappen

Staat er een boom in de weg of is de boom verrot? Ik kap elk jaar vele bomen.

1 jaars planten

De tuin voorzien van 1 jarig frisse bloemen en planten? Regel ik voor u.

Winter klaar maken

Eenjarige planten er uit, potten naar binnen en kraan dicht. De tuin winter klaar maken.

Zomer klaar maken

Na een sombere winter de tuin even zomer klaar laten maken? Dat doe ik graag.

Gewoon lekker werken met je handen. En dan ook nog eens mijn klanten gelukkig maken met hun tuin. Wat wil je nog meer?

Matthijs Verkade, hovenier

Super blij!

We zijn super blij met het eindresultaat. Het is onze droomtuin geworden! Alles steeds in goed overleg en keurig gewerkt, iedere avond alles opgeruimd, erg fijn!

Fam. Eikendal

Nieuwerkerk aan den IJssel

Hij begreep mij

Hovenier Verkade heeft met mij het plan besproken over wat ik wilde. Ik wilde namelijk een bijenstal en een hek geplaatst hebben. Wat een tempo en met wat een gemak het dan gerealiseerd wordt. Alle respect hiervoor.

Astrid

Rotterdam

Weer vakwerk geleverd!

Voor de derde keer Matthijs ingehuurd en voor de derde keer hetzelfde resultaat: alles dik in orde!!.

Rene van der Sman

Capelle aan den Ijssel

Puik stukje werk

Voortuin/oprit laten renoveren door Hovenier Verkade. Ik vind dat Matthijs Verkade een puik stukje werk heeft geleverd, bedankt.

Rob Hakbijl

Capelle aan den IJssel

Vriendelijk advies

Matthijs gaf vriendelijk advies vanuit zijn expertise en liet ons heel vrij in het benoemen van onze eigen wensen. Deze nam hij serieus en dacht goed mee.Tijdens de klus werkte Matthijs heel netjes met professioneel gereedschap.

Fam Simons

Bergambacht

Aan iedereen aan te bevelen!

Matthijs komt afspraken na. Hij werkt rustig en goed. Hij overlegt waar nodig en als je iets extra vraagt is dat nooit teveel gevraagd. Al met al een hovenier die ik iedereen zou aanbevelen!

Ralph van Leijden

Rotterdam

Werkt zeer netjes!

Van een soort jungle naar een prachtige tuin. Matthijs is echt een top gozer! Zeer vriendelijk denk mee en staat altijd open voor wat aanpassingen ter plaatsen, werkt zeer netjes! Kortom als ik een hovenier nodig heb zal ik altijd hovenier verkade bellen!

Simon

Nieuwerkerk aan den IJssel

Zeker aan te bevelen!

Matthijs dacht goed met ons mee, gaf goede tips en maakte een goede offerte. Hij heeft de tuin betegeld, kunstgras gelegd en bloembakken gemaakt.

Fam. Leutscher

Capelle aan den IJssel