Offerte aanvragen

Offerte ontvangen?
Vraag vrijblijvend aan.

  • Sleep bestanden hierheen of

Super blij!

We zijn super blij met het eindresultaat. Het is onze droomtuin geworden! Alles steeds in goed overleg en keurig gewerkt, iedere avond alles opgeruimd, erg fijn!

Fam. Eikendal

Nieuwerkerk aan den IJssel

Hij begreep mij

Hovenier Verkade heeft met mij het plan besproken over wat ik wilde. Ik wilde namelijk een bijenstal en een hek geplaatst hebben. Wat een tempo en met wat een gemak het dan gerealiseerd wordt. Alle respect hiervoor.

Astrid

Rotterdam

Weer vakwerk geleverd!

Voor de derde keer Matthijs ingehuurd en voor de derde keer hetzelfde resultaat: alles dik in orde!!.

Rene van der Sman

Capelle aan den Ijssel

Puik stukje werk

Voortuin/oprit laten renoveren door Hovenier Verkade. Ik vind dat Matthijs Verkade een puik stukje werk heeft geleverd, bedankt.

Rob Hakbijl

Capelle aan den IJssel

Vriendelijk advies

Matthijs gaf vriendelijk advies vanuit zijn expertise en liet ons heel vrij in het benoemen van onze eigen wensen. Deze nam hij serieus en dacht goed mee.Tijdens de klus werkte Matthijs heel netjes met professioneel gereedschap.

Fam Simons

Bergambacht

Aan iedereen aan te bevelen!

Matthijs komt afspraken na. Hij werkt rustig en goed. Hij overlegt waar nodig en als je iets extra vraagt is dat nooit teveel gevraagd. Al met al een hovenier die ik iedereen zou aanbevelen!

Ralph van Leijden

Rotterdam

Werkt zeer netjes!

Van een soort jungle naar een prachtige tuin. Matthijs is echt een top gozer! Zeer vriendelijk denk mee en staat altijd open voor wat aanpassingen ter plaatsen, werkt zeer netjes! Kortom als ik een hovenier nodig heb zal ik altijd hovenier verkade bellen!

Simon

Nieuwerkerk aan den IJssel

Zeker aan te bevelen!

Matthijs dacht goed met ons mee, gaf goede tips en maakte een goede offerte. Hij heeft de tuin betegeld, kunstgras gelegd en bloembakken gemaakt.

Fam. Leutscher

Capelle aan den IJssel