Over mij

Meer weten over
Hovenier Verkade

Wat leuk dat u mijn website doorleest. Ik ben Matthijs Verkade. Na het volgen van de hogere Land en Tuinbouwschool heb ik al mijn nodige diploma’s behaald om als hovenier in alle voorkomende tuinwerkzaamheden vakkundig te kunnen werken.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een hovenier ben ik sinds 2015 mijn eigen hoveniersbedrijf  begonnen. Daar werk ik elke dag weer met veel plezier om elke opdracht perfect te kunnen laten verlopen en goed  te kunnen opleveren! Het is voor mij erg belangrijk dat elk project van begin tot eind overzichtelijk en vakkundig uitgevoerd wordt en schoon opgeleverd wordt!

Bekijk gerust mijn projecten om een deel van het werk dat ik maak te bekijken.

Ook geïnteresseerd wat ik voor u kan betekenen? Stuur dan gerust een mailtje met uw gegevens of bekijk onze contactgegevens op de website.

Liever een offerte op maat? Vraag deze dan hier aan. Graag een uitleg van de te verrichten werkzaamheden en duidelijke foto s van de tuin (in huidige staat) en toegankelijkheid toevoegen aan het offerte formulier. Zo weet ik precies hoe de situatie is en kan ik snel met u in contact komen om een passende offerte uit te brengen.

Gewoon lekker werken met je handen. En dan ook nog eens mijn klanten gelukkig maken met hun tuin. Wat wil je nog meer?

Matthijs Verkade, hovenier